Salsaferie til Cuba
solveig.salsaferie@gmail.com

Mallorca                                  

Salsaferie til Mallorca | Bachata 

víaDanza dansetilbud på Mallorca

På Mallorca tilbyr vi salsa Cubana leksjoner. På hver tur læres en gruppe på 12 personer i to nivåer og i to grupper. Nivåene bestemmes nøyaktig før reisen starter og følger hverandre direkte (Intermediate og advanced). Alle som har misjudged et nivå, kan enkelt bytte grupper. Når en gruppe er mindre enn 12 deltakere, gir vi leksjonene i samme tidsplan. Nivået av skillet skjer da i gruppen.

 Klasser holdes på hotellet om morgenen. Øvelsene hver kveld. I løpet av leksjonen lærer du nye tall og (som mann) detaljer om å lede. Selvfølgelig glemmer vi ikke kroppen beveger seg og skinner. Vi legger stor vekt på tolkning av dans som stil og uttrykk. For dette gjør vi regelmessig en egen leksjon for menn og kvinner for å komme sammen igjen i Styling-klassen, og så sette de lærde tilbake i praksis. 

Par og singler
Mallorca-turen er ideell for par og singler.

 víaDanza-Trainer lag på Mallorca
Danselektene holdes under tilsyn av spesialiserte trenerlag. Alle instruktører har en oversikt over å gi leksjoner innen deres spesialisering og har bygget opp et godt rykte. Salsa Cubana Mallorca turer er gitt av et lag som har kommet spesielt fra Cuba.

 


 

 PROGRAM:

allorca - Eksempel på turen * (7 dager) 

1. dag, mandag
Ankomst til Mallorca og innsjekking på hotel EL CID. På kvelden møtes vi for et velkomstmøte i lobbyen på hotellet med en velkomstdrink. Hvis du vil, etter middagen møter du en kort spasertur langs promenaden. Kvelden slutter i en avslappet atmosfære på stranden terrassen på ARXI Bar.

 Dag 2, tirsdag
morgen starter vi med danselektioner og trener på uttrykk og stiler. Etter å ha gruppert en times leksjoner følger tall og partnerarbeid. Programm.Für viaDanza har i ettermiddag, organisert av viaDanza bytur i den gamle bydelen i Palma de Mallorca på natten organisert en buss for å ta oss til "Jockey er - Club" kjører en trendy Bachata Bachata - og klubber Palma de Mallorca.

 3. dag, onsdag
Som hver morgen kommer vi inn i stemningen med danselektene. Ettermiddagen er gratis. Utforsk ditt feriemål Can Pastilla og omgivelsene til hotellet. Eller nyt et par timer i hotellets eget svømmebasseng eller direkte på den fine sandstranden motsatt. På kvelden arrangerte vi å spise sammen i en restaurant på boulevarden. Vi nyter deilig mat og spansk rødvin med en vakker solnedgang.

 4. dag, torsdag
Dagen begynner å slappe av: En svømmetur i bassenget, frokost, Bachata leksjoner. Ta ettermiddagen til humøret ditt. Sunbathers bare nyte en dag på stranden eller ved bassenget. Sportsentusiaster kan bruke de mangefylte rekreasjons- og (vann) idrettsanleggene i området. En daglig tips for øyoppdagere: Lei en scooter og start en liten øytur. Mallorca er unike fjellet og på kysten kan bli funnet utenfor allfarvei fortsatt romantiske fiskevær og bortgjemte bukter, som for eksempel sør for Santanyí er strandparadis Cala de Sa Comuna og Cala S'Amunia. Torsdag kveld møtes Mallorca Bachata-samfunnet i Paseo Maritimo. Det er de små cubanske barene som "Malecon" eller "La Habana". Ikke kle deg for varmt, det blir varmt. Forresten: Våre nattlige dansarrangementer er selvsagt alltid frivillige

 Dag 5, fredag
Etter frokost forbereder vi stil, uttrykk og holdning med nye Bachata-leksjoner. På ettermiddagen har du nok tid til en ny utflukt. Besøk den legendariske Sa Dragonera - Dragon Island. Et vakkert naturlig høydepunkt som fortryller sine besøkende med sin unike fauna og vakker utsikt. På fredag ​​kveld Bachata Dance Night i den vakreste og mest attraktive klubbscenen på øya: trendy klubb stemninger portaler. Denne kvelden vil være lang, intens og absolutt en opplevelse for alle deltakere.

 På den sjette dagen, på lørdag morgen, er den siste enheten dans leksjoner. Vi konkluderer leksjonen igjen med demonstrasjon av våre cubanske danselærere, gjenta alle lært tall og teknikker for kameraet. Gruppen møtes på slutten av kvelden sammen i bassengbaren på hotellet. Cubanske danselærere teamet tilbyr en musikk og show presentasjon og satt opp igjen i løpet av de siste Bachata rundene. Hvis du vil, spare deg selv resten av kvelden å farvel til øya i en av de mange diskoteker. En fin, lang og perfekt Bachata-kveld feires.

 7. dag, søndag
Vår tid på øya avsluttes dessverre i dag. Hasta la vista Mallorca og se deg snart ...

 * Denne prosessen er eksemplarisk for denne turen og kan variere i individuelle tilfeller.

 

Overnatting 4-stjerners hotell "El Cid"  Inkludert frokost og middag

 

ANTALL DELTAKERE 6-20 mennesker, enslige og par .
salsa dansekurs: 15 timer, vanligvis undervisning på morgen/formiddag.
Dans nivå og stil er for semi- og avansert nivå
Bachata stil .

 


 

    
   

 \