Salsaferie til Cuba
solveig.salsaferie@gmail.com

Mallorca                                  

Salsaferie til Mallorca, 2017 (17.07 til 23.07.2016)

Dato: fra  Mandag, 17. juli 2015,  til søndag 23 juli.  2016. 

Team vìaDanza kommer denne sommeren til Europa. De vil gi eksklusive salsa workshops til salseros fra hele Europa på den vakre øya Mallorca. 

Programmet er variert og er spesielt for nivåer "Semi-avansert og avansert"

På en uke, kan du lære «alt» av moves og styling i salsa, samt få forståelse i  hvordan salsa er relaterte til andre danser. 


 PROGRAM:

 Dag 1: Mandag

Ankomst og sjekk inn på hotellet i Mallorca. På kvelden blir du kjent med dine medreisende mens du nyter en velkomstdrink og tapas. Deretter kan du oppdage og nyte salsalivet  på øya.

 Dag 2: Tirsdag

Første kursdag. Undervisning fra morgenen. Du får leksjoner i ulike figurer og samspillet mellom deg og din partner.

Etter klassen, kan du fylle ettermiddag med etter eget ønske. Du kan utforske øya eller nyte bassenget på hotellet.

Hvem  er klar for dans i kveld? Hvor drar vi? Du får forslag og info ang salsaklubber  av ViaDanza.

Dag 3: Onsdag

Hver morgen gjør vi vårt beste for å  bringe deg i stemning med vår dans klasse. På ettermiddagen har vi det beste for deg under felles tur til Palma de Mallorca. En vakker by! Spaser gjennom de trange gatene i gamlebyen, undre deg på de flotte palasser og gårdsrom, og nyte en kopp kaffe under arkaden. Sørg for å besøke den historiske festningen i Palma. Det er en fantastisk utsikt fra takterrassen over havnen og katedralen. 

Senest  klokka 18  møtes vi  igjen for salsa klasser på hotellet, og deretter går vi til det latinske bar Marchica. Enda en deilig salsanatt!  

Forresten, husk på at vår nattlig dans/aktiviteter alltid er frivillig - hvis du ønsker å gjøre noe annet eller liker  å utforske den legendariske underholdningsområdet så er dette definitivt tiden.  

Dag 4: torsdag

Også denne  morgenen får vi lære nye salsa turer, trinn og kombinasjoner. Og vi får salsastemningen til andre høyder.

Vår Pick of the day: leie en scooter og ta deg en liten øytur.

Fjellene i Mallorca er unike og ved kysten finner du, vekk fra folkemengdene, romantiske fiskevær og bortgjemte bukter, som for eksempel sør for Santany, der ligger paradisestranden Cala de Sa Comuna og Cala S'Amunia.

På denne kveldene vi gjør en Salsa tour. Dette består av danseklasser, etterfulgt av "Dance the Night Away" på den nærliggende Club Karisma.  

Dag 5: Fredag

Dagen begynner avslappet: en dukkert i bassenget, frokost, og salsa klasser. Soltilbedere kan nyte en hel dag på stranden eller ved bassenget. Sportsentusiaster kan bruke den allsidige fritids- og (vann) idrettsanlegg i området. Etter salsa kurset går vi ut igjen. Mer dansing.

 Dag 6: Lørdag

Dette er kursets siste morgenklasse. Resten av dagen er din. Gå gjennom Palma, tilbringe en ekstra lang dag på stranden for å bade eller skrive et postkort i din favoritt kafeteria ... men spare litt av din styrke og energi for kvelden,  og  det nyttig å ha  Salsa bena på plass også. Første får vi påfyll i magen i en autentisk mallorcanske sjømatrestaurant i Can Pastilla. Deretter går vi til Tu Clave og vi feire en siste og perfekt salsa kveld, langt utover natta.

Dag 7: Søndag

Dagen da vår Salsaferie dessverre går mot en slutt «Hasta la vista Mallorca» og håper vi  ser deg snart igjen.

DETALJER: ... cubansk stil med cubanske ViaDanza-team , direkte fra Havana til 7-dagers sals tur på Mallorca

Overnatting 4-stjerners hotell "El Cid"  
Inkludert frokost og middag

 

ANTALL DELTAKERE 6-20 mennesker, enslige og par .

salsa dansekurs: 15 timer, vanligvis undervisning på morgen/formiddag.

Dans nivå og stil er for semi- og avansert nivå

Cubansk stil .

 


 

    
   

 \