Salsaferie til Cuba
solveig.salsaferie@gmail.com

Reiseinformasjon - Lisboa (7 dager)

 

Kizomba i Lisboa er veldig spesiell. I ingen andre byer i Europa danses denne dansen med så mye lidenskap og kjærlighet. Fra de portugisiske koloniene i Afrika fant han veien til Lisboa. Dermed ville man beskrive hovedstaden i Portugal som "cradle of the Kizomba" i Europa. Den første Kizomba dansekursen fant sted her, og mange internasjonale Kizomba-lærere ble utdannet i Lisboa. De er de som har spredt denne fantastiske dansen i Europa og utover. 

Service Lisboa (7 dager) ekskl. Fly (2019)

Prisen inkluderer følgende tjenester
6 netter i det 3-stjerners hotellet
Velkomstdrink med snacks
14 timers Kizomba danseklasser
Trikk billett til sentrum av Lisboa
Invitasjon til en felles middag
Oppdatert informasjon, tips for fritid og organisering av nattelivsaktiviteter, for eksempel Besøk til trendy danseklubber og barer
On-site support gjennom engelskspråklig reiseguide
Reise uten fly!

Før ankomst anbefaler vi at du bestiller et fly via internett eller et reisebyrå. Hvis en tur ikke kan finne sted, vil víaDanza refundere kanselleringskostnadene for allerede bookede flyreiser.

víaDanza turer kan forlenges og utvides på forespørsel, med forbehold om tilgjengelighet.

Dette er spesielt nyttig hvis flyene til litt forandrede data kan være billigere

Kizomba er en dans for å fusjonere med følelsen og rytmen som kommer nær en uimotståelig enhet.

Dansekonseptet i Lisboa

På hver reise er to nivåer gitt i to grupper på 12 personer. Nivåene er nettopp definert for hver tur - for eksempel Intermediate og Advanced. Alle som har dømt for godt, kan derfor enkelt bytte til den andre gruppen.

n opp til 12 personer blir undervist sammen i en gruppe. Nivået på differensiering skjer da i gruppen.

Kizomba-laget: Tony Gomes og Team

 

Tony er en av grunnleggerne av den første Kizomba danseskolen i Tyskland, og han er kjent i Kizomba-scenen til langtgående kanter. Tony lærer sammen med Justy på Kizomba på ulike ukedager. I tillegg inviteres han regelmessig til festivaler, workshops og konferanser over hele verden. I 1996 begynte Tony å lære Kizomba. I 2010 grunnla han senere en danseskole i Stuttgart, danseskolen "Afro Moves". Han er en autentisk mediator av de afrikanske åndene av Tony Angolanske røtter og hans kjærlighet til Kizomba. Hans mål er å dele musikk og dans og glede av sitt afrikanske hjemland med sine studenter.