Salsaferie til Cuba
solveig.salsaferie@gmail.com

Hoteller i Old Havana

Casa Particular **Casas particulares er et pensjonat som er privateid og kan sammenlignes med bed and breakfast-systemet i England. Vanligvis er det et lite hus eller en stor leilighet, hvor et pensjonat med ca 3-4 rom pluss en frokostsal. Rommene er veldig rent og godt utstyrt, men ikke alltid med eget bad. Fordel av casas particulares: Du vil motta svært varm og innbydende. Og ønsket f.eks. Den vil frokost

 

Hostal Boutique "Sueño Cubano" ***

 Vi ligger i hjertet av gamle Havana, noen få skritt fra Avenida del Puerto og Plaza Vieja. Hotellet er koselig og små, med bare syv rom som tilbyr gjester gleden av å oppleve første hånd den strålende aldre siste atmosfærer.
Ligger i en gammel kolonial hus som ble utvidet i Art Nouveau era og nylig oppusset med kjærlighet og hengivenhet, fusjonere vi gamle atmosfærer og moderne.

Utvinning av original innredning, sjarmen av antikke møbler, antikke marmorgulv eller keramikk av begynnelsen av det tjuende århundre, de rike ekte Lin sjenerøse dusjer og funksjonelle baderom feire Havana for en tid og gi kundene unike og uforglemmelige opplevelser. tilleggs  

Pristillegg ber om din bestilling

  

Valencia ***

 Dette lille og vennlige og svært sjarmerende hotellet ligger i Old Havana, bare noen få skritt fra torget Plaza de Armas. Det har 12 rom og en fantastisk gårdsplass, som er berømt for sin skjønnhet over Havana. På stedet er prisbelønt restaurant "Paella" et flott sted å spise og - mirakel - nyt det beste paella i byen.

Habana 612 ***

Den nyrestaurerte hotellet overbeviser med sin stilige design. Eiendommens fasiliteter inkluderer en vakker entré, et frokostrom og en lobbybar. Beliggenheten er perfekt, midt i det historiske sentrum av Havana. Mange attraksjoner kan nås fra hotellet innen gangavstand, slik som den berømte Plaza Vieja sine koselige restauranter og kafeer. Rommene er komfortable og moderne møbler. I rommene er det en dusj / toalett, hårføner, air condition, telefon og minibar.

Roc Presidente ****

Byen Hotellet stiger opp i himmelen med 10 historiske etasjer og gir karakteristiske farger. Hotellet ligger i en imponerende bygning som ble bygget mellom 1925 og 1927, og var den første skyskraperen i Havana. Dette sjarmerende hotellet ble totalrenovert i 2000 og har en luksus karakter. Hotellet cherishes sin moderne historie og har tatt imot prominente personligheter fra verden av politikk, næringsliv og kunst gjennom årene. Under restaureringen og oppussingen av hotellet, har vært viet stor oppmerksomhet på detaljer. Hotellet består av mer enn 400 kunstverk, som symboliserer den unike smaken. Dette aircondition, designer hotellet består av totalt 158 ​​rom, hvorav 2 er to er juniorsuiter og 2 presidentvalget dresser. En hage og en terrasse i tillegg har. Lobbyen består av en 24-timers resepsjon, et hotell som er trygg, en valuta exchange-anlegget og heiser. Også på tilbud på dette hotellet er en kafé, en pianobar, en lobbybar, en Internett-terminal og to restauranter ..